Анализ проблемной кредитной задолженности коммерческих банков - Ерпулёва, Т.И. (Культура народов Причерноморья, 2007)
У статті розглянуті основні причини зростання проблемної кредитної заборгованості і запропоновані можливі шляхи оптимізації кредитного портфеля комерційного банку, що особливо актуально у зв'язку з "агресивною" політикою українських банків на ринку споживчого кредитування. The article deals with basic items of rising overdue credit and ways of optimization of advances portfolio. It is especially actual connecting with banks' "aggressive" politic on the market of consumer credit.