Відношення християнства до науки - Чорноштан, Є.В. (Наука. Релігія. Суспільство, 2010)
У статті досліджується методологічний підхід до аналізу ставлення християнства до науки. Ця проблема
розглядається на матеріалах сучасної релігієзнавчої літератури. В статье раскрывается методологический подход к анализу отношения христианства к науке. Эта проблема
рассматривается на материалах современной религиоведческой литературы. The methodological approach to the analysis of relation of christianity to science is developed. The author considers
this problem on materials of modern religious literature.