Організація самостійної роботи студентів ВНЗів із вивчення лексичного матеріалу - Полікарпова, Ю.О. (Культура народов Причерноморья, 2004)
Статтю присвячено проблемі підвищення продуктивності вивчення лексичного матеріалу студентами немовних вищих навчальних закладів. The article is devoted to the problem of rising productivity of learning new lexical material by students of non-linguistic high educational establishments.