Влияние уровня угледобычи на дебит парниковых газов в очистную выработку - Бокий, А.Б. (Геотехническая механика, 2010)
Встановлена залежність виділення метану від навантаження на очисний вибій та
зроблений висновок про скорочення емісії в атмосферу парникових газів при підвищенні
видобутку вугілля. The dependence of methane emission from a load on a stope is established. The conclusion about issue the cutback of emission in the atmosphere of hotbed gases is made.