Энерготехнологическая переработка низкосортных углей и отходов углеобогащения - Курносов, А.Т.; Приходченко, В.Л.; Осенний, В.Я.; Коваль, Н.В.; Клюев, Э.С. (Геотехническая механика, 2010)
В роботі наведені результати досліджень високотемпературного піролізу вугілля та вугільного шламу Львівсько-Волинського басейну, а також аналіз газу піролізу та його застосування. In this article are reduced the investigation results of hyperthermal pyrolysis of coal and coal slime of the Lviv-Volynsk basin, the analysis of pyrolysis gas and its applying.