Особенности деформаций арочных крепей в составе комбинированных охранных систем при асимметричной нагрузке - Ильяшов, М.А.; Головин, М.В.; Усаченко, Б.М.; Сергиенко, В.Н. (Геотехническая механика, 2010)
Наведено результати фізичного моделювання роботи комбінованих охоронних систем
при несиметричному навантаженні. Розглянуто особливості деформування аркового кріплення, як головного елемента охоронної системи. The results of physical modeling of the functioning of the combined systems under asymmetrical load are given. The particularities deformation arched timbers, as the main of the element of the
security system are considered.