Сейсмоакустический контроль изменения напряженного состояния углепородного массива в зонах разрывных дислокаций - Скипочка, С.И.; Пилипенко, Ю.И. (Геотехническая механика, 2010)
Представлено універсальний аналітичний апарат для опису напружено-деформованого
стану вугільного пласта в зоні мало амплітудних тектонічних порушень на прикладі використання сейсмоакустичного метода контролю. It is presented versatile analytical apparatus to describe the stress and strain state of the coal
seam in the zone of tectonic small amplitude violations by using of seism acoustic method.