Влияние режимных параметров на эффективность гидроклассификации при импульсном воздействии на разделяемые частицы - Шевченко, А.И. (Геотехническая механика, 2010)
Вивчено вплив швидкості подачі пульпи і діаметра отвору піскової насадки гідроциклона
на ефективність витягу часток різної крупності при імпульсному впливі на поділюваний матеріал при плині пульпи по увігнутій конусоподібній рифленій робочій поверхні з перемінним по її довжині радіусом кривизни. Проведено порівняння витягу у піски гідроциклона і
продуктів поділу на гідрокласифікаторі при роботі в другій стадії замкнутого циклу здрібнювання залізної руди. Influence of speed of pulp feeding and diameter of an aperture of sand hydrocyclone nozzles on
efficiency of extraction of particles of various size is studied at pulse influence on a divided material at a pulp current on a concave cone-shaped corrugated working surface with variable on its
length in radius of curvature. Comparison of extraction of particles in sand of a hydrocyclone and
division products on the hydroqualifier is carried out at work in the second stage of the closed cycle
of iron ore crushing.