Физическое моделирование вдавливания стойки крепи в почву выработки - Агафонов, А.В.; Головин, М.В.; Сергиенко, В.Н.; Трипольский, В.Н. (Геотехническая механика, 2010)
Викладено результати фізичного моделювання процесу вдавлювання спецпрофілю з підкладкою в піддатливе середовище. The results of physical modeling of the process indentation of special profile with pillow in pliable environment are stated.