Особенности изучения свойств и состояния массива горных пород ультразвуковыми методами на скважинах глубокого и сверхглубокого бурения - Яланский, А.А. (Геотехническая механика, 2010)
Розглянуто особливості геологічного і геомеханічного моніторингу побудови та стану
масивів гірських порід на основі дослідження глибинних свердловин ультразвуковими методами. Features of geological and geomechanical monitoring of a rock mass properties are investigated. Applied researches in a deep crack are executed by supersonic methods.