Обеспечение грузотранспортной связи при доработке глубоких карьеров - Медведева, О.А. (Геотехническая механика, 2011)
Наведено обґрунтування забезпечення вантажотранспортного зв'язку шляхом використання круто похилих конвеєрів або скіпових підйомних установок для транспортування
гірничої маси на поверхню, наведено переваги використання в потоковій технології круто
похилих конвеєрів та скіпових підйомників. It was shown in the article ensuring of freight transportation links through the use of highangle conveyors or skip lifting equipment for transportation of rock on the surface, as well as
given the advantages of a continuous technology use with application of high-angle conveyors
and skip hoists.