Методы количественной оценки основных параметров геомеханического состояния газоносного породного массива - Перепелица, В.Г.; Шматовский, Л.Д.; Коломиец, А.Н.; Зайцев, М.С. (Геотехническая механика, 2011)
Викладені методи, засоби і технологія експериментального визначення основних параметрів геомеханічного стану газоносного породного масиву, а також комплексний критерій його оцінки. The account of the methods, means and technology of experimental determination of fundamantal parametergeomechanical state of gas contenting rock mass and complex criterion it’s estimationis given.