Методические особенности исследования процесса десорбции метана из ископаемых углей - Молчанов, А.Н. (Геотехническая механика, 2011)
Описано експериментальні методики дослідження процесу метановиділення з викопного вугілля, що забезпечують вірогідність одержуваних результатів. The experimental methods of studying the process of methane released from fossil coal to ensure the reliability of the results are described.