Аппроксимация зависимости эффективности классификации минерального сырья на вертикальном вибрационном грохоте от режимных параметров - Надутый, В.П.; Левченко, П.В.; Сухарев, В.В. (Геотехническая механика, 2011)
На основі апроксимації результатів експериментальних досліджень ефективності просівання гірської маси на вертикальному вібраційному грохоті при варіюванні режимними
параметрами, отримана узагальнена регресійна модель роботи грохоту. In the article the generalized regression model of screen work is presented on the basis of the
approximation of results of experimental researches of screening mining rock efficiency on a vertical vibrating screen by varying the mode parameters.