Влияние дисперсности закладочных материалов на структурные особенности закладочного массива при подземной добыче руд - Петелеваный, М.В. (Геотехническая механика, 2011)
Наведені результати дослідження впливу дисперсних часток доменого гранульованого
шлаку та доломіту на структурні особливості та міцність закладного масиву при розробці
залізних руд системами з твердіючим закладанням. Results of research of disperse particles influence of the domain granulated slag and dolomite
on structural features and strength backfill massif while developing iron ores by the systems with
a hardening backfill are given.