Опытно-промышленное испытание крепления почвы выработки стеклопластиковыми анкерами - Курносов, С.А. (Геотехническая механика, 2011)
Наведені результати експериментальних досліджень здіймання підошви виробки, які
дозволили встановити вплив анкерного кріплення на зміщення порід підошви та розробити
рекомендації по підвищенню її стійкості. Results of experimental researches raising soils of development which have allowed to establish influence anchors fastenings on displacement of breeds of soil are resulted and to develop
recommendations about increase of its stability.