Обеспечение режима синхронно-синфазного вращения валов вибровозбудителя направленных колебаний с учетом рационального положения осей его валов и использования упругого синхронизатора - Савлук, С.В. (Геотехническая механика, 2011)
Досліджено вплив зсуву центру мас короба грохота на режим сінхронно-сінфазного обертання валів його віброзбуджувача, оснащеного пружним синхронізатором, для випадків залипання грохотимого матеріалу і нерівномірної його подачі. Приведені адекватні залежності режимних характеристик від параметрів короба і віброзбуджувача. The results of research the parameters location of body center of screen and mode synchronous and synphase to motion shafts of vibrations aggregate are proposed. Sticky material screening and given unevenly is describe. Adequate dependence modes and description depend on parameters of body and vibrations aggregate.