Особенности признаков и свойств вейвлетов, позволяющие использовать их при анализе волновых процессов в породном массиве - Мачула, М.С. (Геотехническая механика, 2011)
Приведені основні ознаки та властивості вейвлетів, та на їх основі розглянута можливість використання вейвлет – аналізу для дослідження хвильових процесів у породному
масиві. Наведені переваги та недоліки вейвлетів. The basic functions and properties wavelets are resulted, and on their basis the possibility of
using wavelet - analysis for the study of wave processes in rock mass is considered. The advantages and disadvantages of wavelets are given.