Влияние характеристик горной массы на эффективность классификации вертикального вибрационного грохота - Надутый, В.П.; Левченко, П.В. (Геотехническая механика, 2011)
У статті наведена конструкція вертикального вібраційного грохоту, а також отримані
залежності єффективності просівання від характеристик гірської масси. Доведено, що
вплив просторових коливань на роботу просіваючої поверхні дозволяє підвищіти технологічні показники процессу. In article the construction of a vertical vibrating screen is introduced. Dependences of screening efficiency on rocks performances are received. It is demonstrated, that influencings of dimensional oscillatings on operation of a riddling surface allows to raise technological indexs of
process.