Исследование параметров течения гидросмеси в трубопроводе с выпусками - Бобров, В.Б. (Геотехническая механика, 2011)
На ґрунті розробленої математичної моделі течії гідросуміші у трубопроводі з випусками та проведених досліджень виконано аналіз параметрів течії у такому трубопроводі. У
статті також представлено алгоритм розрахунку, котрий дозволяє визначити витрати гідросуміші крізь випуски. Based on the developed mathematical model of the flow of the slurry in the penile with outlets, and produced studies analyzed the flow parameters in that pipeline. The article also presented algorithm, which allows you to determine the cost of the slurry through the issues.