Математическое моделирование хода предупреждения аварийных ситуаций с учетом особенностей психофизиологии горнорабочих и их руководителя - Мухин, П.Е.; Кияшко, Ю.И.; Шевченко, В.Г. (Геотехническая механика, 2011)
Виконано математичне моделювання ходу попередження аварійних ситуацій з ураху-
ванням особливостей психофізіології гірників і їхнього керівника; дана кількісна оцінка
особистісних психофізіологічних характеристик керівників дільниць і їхніх зв'язків з умінням не допускати аварійні ситуації. The mathematical modeling of a course of distresses warning with allowance for of psychophysiology features of the colliers and their head is executed; the quantitative assessment of the
personal psychophysiological characteristics of the heads of segments and their relations with
skill to not enable distresses is given.