Способ проведения горных выработок - Шматовский, Л.Д.; Коломиец, А.Н.; Зайцев, М.С. (Геотехническая механика, 2011)
У статті викладені основні проблеми проведення гірничих виробок, а також запропонован засіб випереджаючого анкерного кріплення зі зміцненням шару порід, що анкерується. The article describes the main problems of heading mining workings. And as a method of
advanced the roof bolting with consolidation of the layer of rocks, which are installed anchors.