Дослідження взаємозалежних компонентів творчого освітньо-виховного середовища як полікультурної виховної системи - Приходченко, К.І. (Наука. Релігія. Суспільство, 2010)
У статті розкривається значення середнього навчального закладу (школи) для створення та повноцінного
розкриття, глибокого дослідження взаємозалежних компонентів творчого освітньо-виховного середовища
як полікультурної виховної системи. В статье раскрывается значение среднего учебного заведения (школы) для создания и полноценного глубокого
исследования взаимозависимых компонентов творческой образовательно-воспитательной среды как поликультурной
воспитательной системы. The role of school is revealed to investigate some interdependent components of creative educational medium as
polyculture educational system.