Організаційне оформлення радянських органів антирелігійної пропаганди в Донбасі - Фесенко, А.М. (Наука. Релігія. Суспільство, 2010)
У статті розглядаються особливості організаційного оформлення радянських органів антирелігійної пропаганди у 1920-х рр. на території Донецького регіону. В статье рассматриваются особенности организационного оформления советских органов антирелигиозной пропаганды в 1920-х гг. на территории Донецкого региона. The article considers peculiarities of organization form of Soviet anti-religious propaganda organs on Donetsk region territory.