Наш співвітчизник Б.Г. Луцький - один з піонерів автомобілебудування в світі - Фірсов, О.В. (Наука. Релігія. Суспільство, 2010)
У статті висвітлюється життєвий шлях та діяльність видатного інженера-конструктора Б.Г. Луцького.
Наведено маловідомі і невідомі факти з його біографії. В статье освещается жизненный путь и деятельность выдающегося инженера-конструктора Б.Г. Луцкого.
Приведены малоизвестные и неизвестные факты из его биографии. In the article life and activity of prominent engineer-designer B.G. Loutzky is covered. The poorly known and
unknown facts from his biography are presented.