Розвиток комунального господарства Донецької області у 1965 - 1985 рр - Шимко, О.В. (Наука. Релігія. Суспільство, 2010)
У статті розглядаються питання розвитку комунального господарства Донецької області в 1965 – 1985 роках. На основі аналізу архівних матеріалів та літератури висвітлені питання упорядкування населених пунктів, водопостачання, розвитку каналізаційного господарства, опалення житла міських та сільських мешканців. В статье рассматриваются вопросы развития коммунального хозяйства Донецкой области в 1965 – 1985 годах. На основе анализа архивных материалов и литературы освещены вопросы благоустройства населенных пунктов, водоснабжения, развития канализационного хозяйства, отопления жилья городских и сельских жителей. In the article some questions of development of municipal economy in the Donetsk region in 1965 – 1985 ys are considered. On the basis of archiv analysis and literature some questions of improvement of settlements, water supply, development of sewerage facilities, heating of city and rural habitation are covered.