Сократівсько-платонівські версії мужності як спроба знайдення засобу синхронізації індивідуальної та колективної суверенності - Туренко, О.С. (Наука. Релігія. Суспільство, 2010)
У статті аналізується соціально-політична цінність мужності в її сократівсько-платонівській версії, що
забезпечує синхронізацію індивідуальної та колективної суверенності та є ключовою чеснотою ефективного
існування публічного простору. В статье анализируется социально-политическая ценность мужества в ее сократовско-платоновской версии,
которая обеспечивает синхронизацию индивидуальной и коллективной суверенности и является ключевой
добродетелью существования публичного пространства. In the article the socio-political value of courage is analysed in its sokrat-plato version which provides synchronization
of individual and collective sovereignty and is the key virtue of existence of public space.