Англіканська співдружність: переосмислення цілей і напрямів місіонерської діяльності - Ігнатьєва, О.С. (Наука. Релігія. Суспільство, 2010)
У статті здійснюється релігієзнавчий аналіз діяльності англіканської співдружності, яка перебуває під безпосереднім
впливом Церкви Англії. Розглянутіформи таметодимісіонерської діяльності релігійних інститутів англіканства. В статье проведен религиоведческий анализ деятельности англиканского содружества, которое пребывает под
непосредственным влиянием Церкви Англии. Рассмотрены формы и методы миссионерской деятельности
религиозных институтов англиканства. In this article the religious-studying analysis of the Anglican Community activity which is under the direct
influence of the Church of England is made. The forms and the methods of religious institutions – Anglican
missionary work in England is revealed.