Запобіжний механізм антикризового управління промислового підприємства - Сизоненко, О. (Схід, 2011)
У статті запропоновано механізм управління, що передбачає обґрунтування та реалізацію заходів у рамках антикризового управління промислового підприємства на основі визначення ймовірності впливу того чи іншого негативного фактора та розміру збитків, які можуть виникнути в результаті цього впливу. The article presents a management mechanism that foresees basing and realization of actions aimed at sustainable
development of industrial enterprise based on the probability of influence of a negative factor and extent of loss that may arise
from this influence.