Соціально-філософські аспекти у творах Григорія Сковороди - Білецький, В. (Схід, 2011)
У статті автор, досліджуючи твори Григорія Сковороди, показує ряд проблем, які класик
української світоглядної думки аналізує як непересічний соціальний філософ. Окреслюються тези сковородинської соціософії, у яких він висвітлює природу суспільства, його
структуру, шляхи оптимізації суспільних відносин. In article, author exploring the works of Gregory Skovoroda, which include a social philosophical aspects. The problems of
society structure, optimization of social relations considered.