Економічна безпека України і сучасний механізм податкового регулювання підприємницької діяльності - Горбатюк, А. (Схід, 2011)
У статті досліджено проблему формування сучасного механізму податкового регулювання підприємницької діяльності в аспекті економічної безпеки України. Доведено, що такий механізм має ґрунтуватися на податковому чиннику розвитку малого й середнього
підприємництва, а також корпоративного сектора в напрямі розвитку структурних перетворень національної економіки. In article consider the problem of forming modern taxation regulation mechanism of enterprise for safeguarding of Ukraine
State economical security. Іt is must take taxation factor of development small and middle enterprise and corporation sector for
progress national economy structure.