Стан і перспективи розвитку грального бізнесу - Рухлядін, В.; Стеценко, І.; Харенко, В. (Схід, 2011)
У статті зроблена спроба привернути увагу фахівців до такого напряму економіки й розваг, як гральний бізнес. Описано розвиток i стан цього бізнесу в США, Росiйськiй Федерацiї
й Українi. Наголошено на перспективності розвитку грального бізнесу в Україні. This article is an attempt to draw attention to the direction of the economy such as gambling and entertainment business.
Described the development and status of this business in the U.S., the Russian Federation and Ukraine.