Фінансове забезпечення малого інноваційного підприємництва в машинобудівному комплексі України - Великий, Ю. (Схід, 2011)
У статті висвітлено проблеми розвитку та фінансового забезпечення малого інноваційного підприємництва в Україні. Доведено, що потенціал малого підприємництва залишається не
задіяним у вирішенні проблем інноваційного процесу. Окреслено основні напрями активізації
інноваційної діяльності у сфері малого бізнесу, що спеціалізується в машинобудуванні. The problems of development and financial providing of small innovative entrepreneurship in Ukraine are highlighted. The
potential of small entrepreneurship is proved not to be involved into the innovative process problem solving. The main directions
of innovative activity intensification in the sphere of small business are presented.