Теоретичні основи безпосереднього народовладдя - Пришляк, Г.Я. (Держава і право, 2011)
Розглядаються
такі форми
безпосереднього
народовладдя,
як мітинги,
збори,
демонстрації.
Подано
пропозиції
щодо
удосконалення
чинного
законодавства,
яке регулює
проведення
зборів, мітингів, демонстрацій
в Україні. Рассматриваются
такие
формы
непосредственного
народовластия,
как митинги,
собрания,
демонстрации.
Поданы
предложения
по совершенствованию
действующего
законодательства,
регулирующего
проведение
собраний,
митингов,
демонстраций
в
Украине. Such forms of democracy as mass meeting, collections, demonstrations are examined in
this article. Insufficiency of set problem was emphasized. Suggestions are given concerning
current legislation improvement related to collections, mass meeting, demonstrations realization
in Ukraine.