Особливості керівництва інноваційної діяльності: хронологія теорії, сучасність та перспективи - Кузьмін, О.; Колінко, Н. (Схід, 2011)
Стаття присвячена аналізу історичного ракурсу розвитку теорії керівництва та її впливу на сучасні теорії керівництва, які ґрунтуються на формуванні типу керівника майбутнього, визначенні напрямку його розвитку, відборі ефективного стилю керівництва та
застосуванні нових форм влади з метою досягнення соціального, економічного, науково-
технічного прогресу. The article is devoted the analysis of the historical foreshortening of development of theory of guidance and its influence on
the modern theories of guidance, which are based on forming as a leader future, directionfinding his development, selection of
effective style of guidance and application of new forms of power, with the purpose of achievement of social, economic, scientific
and technical progress.