Технологія управління персоналом торговельного підприємства - Мальцева, І. (Схід, 2011)
У статі наведено результати аналізу діяльності підприємства торговельно-збутової мережі, а саме: асортимент, обсяги виробництва та реалізації, професійний склад персоналу
підприємства, вікову структуру, дані про рух робочої сили, причини звільнення співробітників. Запропоновано впровадження інформаційної технології, яка забезпечує одночасну
обробку даних по декількох філіях підприємства, а також їх накопичення та зберігання. In clause data about movement of a labour, the reason of clearing of employees are resulted results of the analysis of activity
of the enterprise of a trading-marketing network, namely assortment, volumes of manufacture and realization, professional
structure of the personnel of the enterprise, age structure. Introductions of information technology, which capable simultaneously
to process data on several branches of the enterprise, and also them to accumulate and keep is offered.