Термометр лояльності: як завоювати відданість персоналу - Наумова, М.; Розенбаум, С. (Схід, 2011)
Стаття присвячена аналізу проблеми лояльності персоналу, виявленню причин, що негативно впливають на ставлення співробітників до компанії. Наводиться аналіз методів
матеріальної і нематеріальної мотивації працівників, а також пропонуються способи підвищення рівня лояльності персоналу. Особлива увага приділяється аналізу законодавчої бази
України, що регулює різноманітні заходи щодо підвищення рівня лояльності персоналу This article analyzes the problems of staff loyalty, identify causes that negatively affect the attitudes of staff to the company.
This article provides an analysis of the methods of material and non-motivation of employees, and also suggests ways to improve
staff loyalty. Particular attention is paid to the analysis of Ukrainian legislation regulating the various activities to improve staff
loyalty.