Корпоративні структури як основа розвитку вугільних підприємств - Сапицька, І. (Схід, 2011)
У статі охарактеризовано стан вугільних шахт державної й недержавної форми власності. Представлено результати ретроспективного аналізу організаційних структур у вугільній
промисловості. Виконано огляд досвіду роботи великих корпорацій, що містять вугільні
підприємства. Показано, що одним із перспективних варіантів є використання корпоративних структур для функціонування й розвитку шахт Донецької області. In clause the condition of collieries of the state and not state pattern of ownership is characterized. Results of the retrospective
analysis of organizational structures in the coal industry are presented.
The review of an operational experience of large corporations which contain the coal enterprises is lead. It is offered, as one of
variants, uses of corporate structures on the basis of a technological chain for "survival" and development of mines of Donetsk area