Сучасний стан та проблеми розвитку банківських систем країн Співдружності Незалежних Держав - Трохименко, В. (Схід, 2011)
У статті досліджено сучасний стан та проблеми розвитку банківськихсистем країн Співдружності Незалежних Держав за умов глобалізації світової економіки. Висвітлено сучасні тенденції розвитку українсько-російського банківського партнерства, зокрема масштаби експансії та особливості поведінки російських банків на ринку банківських послуг України. A current stage and some problems of CIS countries' banking system development are studied under globalization of the
world economy. The current trends in development of Ukrainian-Russian banking partnership are presented, in particular, the
scale of expansion and some peculiarities of Russian banks' behavior are considered at the banking service market in Ukraine.