Сучасний стан ринку банківських послуг в Україні: проблеми та перспективи розвитку - Череп, А.; Ярмак, І. (Схід, 2011)
У статті висвітлено сучасний стан вітчизняного ринку банківських послуг та проаналізовано ефективність банківських операцій. Окреслено основні проблеми банків та сформульовані шляхи вдосконалення якісного надання послуг банками. This article reviews the current state of the banking market and proannalizovano efficiency of banking operations. The basic
problems of banks and set out ways of improvement of services by banks.