Гендер: проблема бинарных оппозиций у Платона - Мищенко, А.В. (Наука. Релігія. Суспільство, 2009)
В данной статье рассматривается и подвергается глубокому философскому анализу проблема возникновения
и соотношений мужского и женского как социокультурных кодов (гендера) в философии Платона. У даній статті розглядається та підлягає глибокому філософському аналізу проблема виникнення та співвіднесення
чоловічого та жіночого як соціокультурних кодів у філософії Платона