Методический анализ исследований неискренности - Ковалева, Е.О. (Наука. Релігія. Суспільство, 2009)
Cтатья посвящена анализу методических проблем экспериментальных исследований распознания
неискренности. В статье описывается положение дел, сложившееся в этой области психологических
исследований, вычленяются основные проблемы экспериментальной практики приводятся предложения
по их решению. Стаття присвячена аналізу методичних проблем експериментальних досліджень розпізнання невідвертості.
Ця робота починається з опису стану справ, що склався в цій галузі психологічних досліджень,
виділяються основні проблеми експериментальної практики, і у заключній частині репрезентовано певні
пропозиції щодо вирішення висвітлених проблем. Article is dedicated to the analysis of the systematic problems of experimental studies of the discernment of
insincerity. The state of affairs, which was established in this field of psychological research, is described. Then
we divide the basic problems of experimental practice and in the conclusion of article the proposals on their
solution are presented.