Християнство як світова релігія - Дулуман, Є.К. (Наука. Релігія. Суспільство, 2010)
У статті йде мова про християнську релігію в цілому, а також її складові частини та соціальні функції.
Аналізується центральний для християнства образ Христа, його історичні та художні (біблійні) риси. В статье рассматривается христианская религия в целом, а также ее составляющие и социальные функции.
Анализируется центральный для христианства образ Христа, его исторические и художественные (библейские)
черты.