Рецензія на монографію О. Іваницької "Франко - каудильйо Іспанії" - Василянський, В.О.; Бєловолов, Ю.Г. (Наука. Релігія. Суспільство, 2010)
О. Іваницька «Франко – каудильйо Іспанії». - Вінниця : Книга-ВЕГА, 2002. – 423 с.