Проблеми регламентації управлінських функцій керівників різних рівнів управління - Шевченко, А. (Схід, 2011)
У статті досліджено комплекс функціональних обов'язків, які виконуються головними,
функціональними талінійнимикерівниками підприємств. Систематизовано види управлінської
діяльності шляхом диференціації професійних функцій та функцій управління. Визначено
склад і особливості професійних функцій та функцій управління. The complex functional responsibilities performed by the principal, functional and line managers of enterprises is
considered. The types of activities through differentiation of professional and management functions are systematized.
T he composition and characteristics of professional and management functions are classified.