Концептуальна модель оцінки інвестиційного потенціалу підприємства роздрібної торгівлі - Жувагіна, І. (Схід, 2011)
У статті досліджено сутність інвестиційного потенціалу підприємства роздрібної торгівлі,
визначено його особливості, розроблено концептуальну модель його оцінки. Останнє дозволяє конкретизувати та провести якісно процес оцінювання інвестиційного потенціалу в
підприємствах роздрібної торгівлі, обґрунтувати адекватний галузевій специфіці методичний інструментарій. Essence of retail trade enterprise's investment potential is investigated in the article, his features are certain, a conceptual model of his estimation is developed. The last allows to specify the estimation process in retailtrade
enterprises, to ground adequate to the branch specific methodical tool and to lead quality estimation of investment
potential.