Фінансове звітування як система розкриття інформації - Івахів, Ю. (Схід, 2011)
У статті обґрунтовано поняття "фінансове звітування" як система створення, перевірки, подання й використання інформації про господарську діяльність підприємств. Наведено основні відмінності між фінансовим звітуванням як процесом і фінансовою звітністю як інформаційним продуктом. The concept of "financial reporting" as a system of creation, verification, presentation and use of information about economic activity of enterprises is grounded in the article. Basic differenc es between the financial reporting as a process and financial statements as an information product are discussed.