Проблема управління суспільством у німецькій філософії ХVІІІ - ХІХ ст. - Ковнєров, О. (Схід, 2011)
У статті виконано аналіз системи управління у філософії Канта, філософії діяльності й
управлінських процесів у творчості Фіхте, а також проаналізована взаємозалежність керівника й підлеглого у філософії Гегеля. The analysis of control systems in the philosophy of Kant, philosophy and business management processes in the
work of Fichte, and analyzed the interdependence of leader and subordinate in the philosophy of Hegel.