Економічні підходи до управління незв'язаною диверсифікованістю в умовах господарської діяльності підприємства - Бокань, О. (Схід, 2011)
У статті на підставі вивчення особливостей реалізації та застосування зарубіжного досвіду запропоновано варіант адаптації стратегії диверсифікованості до умов господарської діяльності України. Розроблено кількісні показники диверсифікованості, оцінка яких дозволяє знизити господарські ризики підприємства. The article, based on studying the characteristics and implementation of international experience suggested adapting the strategy of diversification to the conditions of economic activity in Ukraine. Proposed quantitative measures of diversification, which reduces the assessment of the economic risks of the enterprise.