Підрозділ продажів в організаційній структурі підприємства роздрібної торгівлі - Височин, І. (Схід, 2011)
У статті розглянуто особливості створення та функціонування підрозділу продажів на
підприємствах роздрібної торгівлі. Визначено зміст положення про підрозділ продажів
підприємства роздрібної торгівлі та посадових інструкцій відповідних працівників. Розроблена узагальнена модель компетенцій продавця підприємства роздрібної торгівлі. The article discusses the features of the establishment and operation of unit sales at retail. The content of the unit
sales of retail businesses and job descriptions of the relevant employees. A generalized model of competence
merchant retailers.